Sundsvall

19 dec. 201920 dec. 2019

2 vuxna - 1 rum

Sundsvall är en av Norrlands största städer. Här finns många tunga industrier, flera statliga myndigheter och ett flertal försäkringsbolag och banker har sina administrativa kontor här. Detta gör att det finns ett utbud av hotell i Sundsvall som är inriktade på just affärsresenärer. Men Sundsvall är också en populär vintersportort som lockar många besökare under vintermånaderna. Det finns ett 15-tal hotell i Sundsvall att välja bland och ett flertal alternativ i den lägre prisklassen.

Var ska man bo i Sundsvall?

Stenstan

Stenstan är Sundsvalls centrala delar där majoriteten av hotellen ligger. Här bor du ett stenkast från Sundsvalls centralstation, Kulturmagasinet och stadens shoppingutbud. Här finns också ett flertal restauranger, barer, pubar och nattklubbar. Bor du på hotell i Stenstan har du gångavstånd till det mesta i Sundsvall.

Att göra i Sundsvall

Sundsvall är en utmärkt vintersportdestination med en mäng skidorter i närområdet; Hassela, Järvsö, Vemdalen och Bydalen är några exempel. I centrala Sundsvall hittar du ett generöst nöjes- och nattliv. Norra Berget stadspark, Himlabadet och köpcentret Birsta City är några andra populära besöksmål, liksom Galtströms bruk och Olof Palmes torg.

Flyg till Sundsvall

Hitta flyg till Sundsvall. 

Informationen på sidan är från juni 2017.

Hotell med toppbetyg i Sundsvall

från 753 SEK
från 1 204 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är januari, med ett genomsnitt på 702 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Sundsvall är augusti, med ett genomsnitt på 1 530 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i december förra året var 878 SEK per natt. Det är 4 % lägre än det genomsnittliga priset 916 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Sundsvall är den förväntade genomsnittstemperaturen i december −6,1 °C/21,1 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 21,1 °C/70,0 °F. Den kallaste månaden är februari, med en genomsnittstemperatur på −10,3 °C/13,5 °F.
Närmaste flygplatsen för Sundsvall är Sundsvall Timrå (SDL) (17,47 km).

Planera en resa till Sverige