Jämför och spara på hotell i Sundsvall

Tyvärr, Vi stöder inte vistelser längre än 30 nätter.

Utforska vår karta för att hitta ditt perfekta hotell i Sundsvall

Använd vår karta för att hitta hotell nära Sundsvall eller sevärdheter som du vill besöka.

Populära hotell i Sundsvall. Läs gästernas omdömen

Känn dig säker på att du har bokat den perfekta vistelsen. Läs riktiga gästomdömen innan du bokar.

Se fler hotell

Hotell i Sundsvall - jämför billiga hotell i Sundsvall

Sundsvall är en av Norrlands största städer. Här finns många tunga industrier, flera statliga myndigheter och ett flertal försäkringsbolag och banker har sina administrativa kontor här. Detta gör att det finns ett utbud av hotell i Sundsvall som är inriktade på just affärsresenärer. Men Sundsvall är också en populär vintersportort som lockar många besökare under vintermånaderna. Det finns ett 15-tal hotell i Sundsvall att välja bland och ett flertal alternativ i den lägre prisklassen.

Var ska man bo i Sundsvall?

Stenstan

Stenstan är Sundsvalls centrala delar där majoriteten av hotellen ligger. Här bor du ett stenkast från Sundsvalls centralstation, Kulturmagasinet och stadens shoppingutbud. Här finns också ett flertal restauranger, barer, pubar och nattklubbar. Bor du på hotell i Stenstan har du gångavstånd till det mesta i Sundsvall.

Att göra i Sundsvall

Sundsvall är en utmärkt vintersportdestination med en mäng skidorter i närområdet; Hassela, Järvsö, Vemdalen och Bydalen är några exempel. I centrala Sundsvall hittar du ett generöst nöjes- och nattliv. Norra Berget stadspark, Himlabadet och köpcentret Birsta City är några andra populära besöksmål, liksom Galtströms bruk och Olof Palmes torg.

Flyg till Sundsvall

Hitta flyg till Sundsvall. 

Informationen på sidan är från juni 2017.