Jämför och spara på hotell i Östersund

Tyvärr, Vi stöder inte vistelser längre än 30 nätter.

Utforska vår karta för att hitta ditt perfekta hotell i Östersund

Använd vår karta för att hitta hotell nära Östersund eller sevärdheter som du vill besöka.

Populära hotell i Östersund. Läs gästernas omdömen

Känn dig säker på att du har bokat den perfekta vistelsen. Läs riktiga gästomdömen innan du bokar.

Se fler hotell

Hotell i Östersund - jämför billiga hotell i Östersund

Östersund, också kallad Vinterstaden, ligger mitt i Sverige och har en lång tradition av just vintersporter. Här har flera världsmästerskap ägt rum, både i skidskytte och skidlöpning. Östersund räknas också till en av Sveriges kafétätaste städer och här finns flera anrika sådana. I Östersund finns det också gott om krogar och museer och det anordnas ett flertal musikfestivaler här året om. Östersund är en populär stad att stanna till på för de som har skidorten Åre som slutdestination.

Var ska man bo i Östersund?

Östersund centrum

I Östersund hittar du ett 15-tal hotell och så gott som alla finns i stadens centrala delar. Priserna på hotell i Östersund ligger relativt lågt och du kan få ett trestjärnigt boende för drygt 900 kronor natten. Bor du på hotell i centrala Östersund har du gångavstånd till det mesta i staden, som exempelvis Östersunds centralstation och stadens nöjesutbud. Du tar dig också smidigt från centrala Östersund ut till flygplatsen på Frösön.

Att göra i Östersund

Östersunds skidstation, med nästan nio mil längdspår, och Frösöns populära Gustavsbergsbacke med utsikt över hela staden, är två av stadens populäraste besöksmål. Från Östersund har du också goda förbindelser till en av Sveriges mest kända skidorter, Åre.

Sveriges största gatufestival, Storsjöyran, anordnas årligen i Östersund. Vid jul anordnas även den välbesökta julmarknaden Jamtli Julmarknad. Frösö Zoo, Stora kyrkan och Regionalt Designcentrum är några andra populära besöksmål i Östersund.

Flyg till Östersund

Hitta flyg till Östersund. 

Informationen på sidan är från juni 2017.