Jämför och spara på hotell i Örnsköldsvik

Tyvärr, Vi stöder inte vistelser längre än 30 nätter.

Utforska vår karta för att hitta ditt perfekta hotell i Örnsköldsvik

Använd vår karta för att hitta hotell nära Örnsköldsvik eller sevärdheter som du vill besöka.

Populära hotell i Örnsköldsvik. Läs gästernas omdömen

Känn dig säker på att du har bokat den perfekta vistelsen. Läs riktiga gästomdömen innan du bokar.

Se fler hotell

Hotell i Örnsköldsvik - jämför billiga hotell i Örnsköldsvik

Turismen i Örnsköldsvik växer snabbt och inte undra på det. Örnsköldsvik ligger perfekt för att utforska den underbart vackra Höga kusten. Men stan har även i sig själv mycket att erbjuda.
Här hittar du även många olika alternativ av hotell. De flesta hotell är bekvämt belägna i de centrala delarna av stan, nära till alla sevärdheter.

Var ska man bo i Örnsköldsvik?

Centrum

Majoriteten av hotellen ligger i centrum. Här har du gångavstånd till butiker, service och nöjen. Året runt finns mycket att uppleva i form av aktiviteter, matupplevelser och evenemang.

Sörliden

Bor du på ett centralt hotell i Sörliden har du goda möjligheter till friluftsliv med fina strövområden. Idrottsanläggningen Skyttis ligger i närheten.

Domsjön

Detta är ett område som ligger naturskönt, med skogen runt hörnet. Den service du behöver i form av livsmedelsaffär, apotek, vårdcentral, skola och bank finns på gångavstånd från hotellet och en kort promenad längs en skogsstig leder dig till Nyängets havsbad. Vill du ändå åka in till Örnsköldsvik finns goda bussförbindelser som tar dig till stadskärnan på några minuter, samt fina cykelvägar för dig som vill ta dig dit för egen maskin.

Husum

I Husum finns bland annat affärer, bibliotek, skola, sport- och simhall, vårdcentral och ishall att tillgå. Och närhet till hav och friluftsliv.

Köpmanholmen

Köpmanholmen är en charmig bruksort som ligger nära havet. Från Köpmanholmen tar man sig lätt ut till fantastiska skärgårdsområden som Ulvön och Trysunda. Vid färjeläget finns restaurang och vandrarhem.

Att göra i Örnsköldsvik

Örnsköldsvik är en populär destination för dig som tycker om skidåkning och friluftsliv, men här finns också flera sevärdheter i form av bland annat museer. Örnsköldsviks museum och konsthall och Ulvö museum är två populära besöksmål, liksom Gene Fornby (Genesmons arkeologiska friluftsmuseum). Örnsköldsvik är också en del av Höga Kusten som är ett av Sveriges mest natursköna områden.

Flyg till Örnsköldsvik

Hitta flyg till Örnsköldsvik

Informationen på sidan är från juli 2017.