Lycksele

26 apr. 201927 apr. 2019

2 gäster - 1 rum

Lycksele ligger i Västerbottens län och var Lapplands första stad. Lyckseles flygplats ligger cirka 6 kilometer från stadens centrum. Här finns ett mindre utbud av hotell och övernattningsalternativ.

Var ska man bo i Lycksele?

Centrum

Utbudet av hotell och boendealternativ i Lycksele är inte stort och det mesta finns i stadens centrala delar. Du kan enkelt ta dig runt i Lycksele till fots. Lycksele Resecentrum/Station ligger centralt och i området hittar du också lite butiker, caféer och restauranger.

Att göra i Lycksele

Lycksele djurpark, Underjordskyrkan i Kristiniberg och Skogsmuseet i Lycksele är några av områdets populäraste besöksmål. Lycksele är en populär destination bland de besökare som uppskattar natur och friluftsliv; här finns bland annat utmärkta fiskemöjligheter, möjligheten att åka hundspann och vandra i fina omgivningar. Även forsränning och gokart är stort i Lycksele.

Flyg till Lycksele

Hitta flyg till Lycksele

Informationen på sidan är från juli 2017.

Hotell med toppbetyg i Lycksele

från 560 SEK
från 560 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är april, med ett genomsnitt på 910 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Lycksele är februari, med ett genomsnitt på 1 206 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 1 083 SEK per natt. Det är 1 % högre än det genomsnittliga priset 1 071 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
Närmaste flygplatsen för Lycksele är Lycksele Hedlunda (LYC) (7,20 km).

Planera en resa till Sverige