Jämför och spara på hotell i Luleå

Tyvärr, Vi stöder inte vistelser längre än 30 nätter.

Utforska vår karta för att hitta ditt perfekta hotell i Luleå

Använd vår karta för att hitta hotell nära Luleå eller sevärdheter som du vill besöka.

Populära hotell i Luleå. Läs gästernas omdömen

Känn dig säker på att du har bokat den perfekta vistelsen. Läs riktiga gästomdömen innan du bokar.

Se fler hotell

Hotell i Luleå - jämför billiga hotell i Luleå

Studentstaden Luleå har drygt 45 000 invånare och är Sveriges 25:e största stad. Luleå har på senare år blivit ett allt populärare besöksmål, inte minst bland besökare som kommer hit för att ta del av områdets utbud av sport & friluftsliv, rika natur och vinteraktiviteter. Letar du efter billiga hotell i Luleå? I Luleå finns boenden i alla prisklasser.

Var ska man bo i Luleå?

Luleå centrum (Östermalm)

Majoriteten av Luleås hotell ligger i de centrala delarna av staden. Här bor du på gångavstånd från bland annat Luleå Centralstation och stadens butiker och restauranger. Du som ska bo på hotell i Luleå kan välja mellan boenden i olika klasser, samt bed and breakfast-alternativ. Är du ute efter billiga hotell i Luleå bör du boka ditt boende i god tid, speciellt om du reser under högsäsong, storhelger eller skollov.

Att göra i Luleå

Gammelstads kyrkstad, Norrbottens museum och Friluftsmuseet Hägnan hör till några av Luleås populäraste sevärdheter, liksom Flygmuseet F21, Teknikens Hus och Isbanan. Många som kommer till Luleå kommer under vintermånaderna för att ta del av närområdets utbud av vintersporter. Luleå är också en populär destination bland de som gillar fiske och forsränning. De tusentals öarna i Luleå skärgård är populära besöksmål under årets varma månader.

Flyg till Luleå

Hitta flyg till Luleå

Informationen på sidan är från augusti 2017.