Kristinehamn

22 apr. 201923 apr. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Kristinehamn inkluderar Good Morning Karlstad City, Hotell Marieberg och Villa Gräsdalen baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Kristinehamn genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Kristinehamn

från 550 SEK
från 659 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är juni, med ett genomsnitt på 785 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Kristinehamn är december, med ett genomsnitt på 1 136 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 918 SEK per natt. Det är 3 % lägre än det genomsnittliga priset 954 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Kristinehamn är den förväntade genomsnittstemperaturen i april 5,5 °C/41,8 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 21,7 °C/71,1 °F. Den kallaste månaden är februari, med en genomsnittstemperatur på −5,2 °C/22,6 °F.
Närmaste flygplatsen för Kristinehamn är Karlstad (KSD) (36,72 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Örebro (53,66 km)

Planera en resa till Sverige