Jämför och spara på hotell i Kristianstad

Tyvärr, Vi stöder inte vistelser längre än 30 nätter.

Utforska vår karta för att hitta ditt perfekta hotell i Kristianstad

Använd vår karta för att hitta hotell nära Kristianstad eller sevärdheter som du vill besöka.

Populära hotell i Kristianstad. Läs gästernas omdömen

Känn dig säker på att du har bokat den perfekta vistelsen. Läs riktiga gästomdömen innan du bokar.

Se fler hotell

Hotell i Kristianstad - jämför billiga hotell i Kristianstad

I Kristianstadstrakten förenas det bästa av flera världar. Här finns lugnet med varierad natur, men också spännande och annorlunda upplevelser och social gemenskap. Det är bara 90 minuter med tåg till Öresunds storstäder och den internationella flygplatsen. Kommunen har cirka 80.000 invånare och av dessa bor omkring 30 000 i centralorten Kristianstad. Här är det lätt att få tag bra hotell i centrum.

Var ska man bo i Kristianstad?

Centrum

Här bor du på hotell mitt i handelsstaden Kristianstad. Affärer, torghandel och nöjen har du på bekvämt avstånd. Tåg-och busstation promenerar du till på några minuter.

Gamla Näsby

Område med villor och hyreshus alldeles intill Näsby Fält med fina strövområden runt knuten. Vill du bo på hotell och ha nära till högskolan samt affärscentrum med livsmedelsbutik, post, apotek och bank, är det här området för dig.

Gamlegården

Här finns stora gröna ytor med en park mitt i området vilket skapar en trevlig utemiljö. Annan service som affär, Kristianstads högskola och en vårdcentral finns i närheten. Bussförbindelserna med Kristianstads centrum är mycket bra. Men i området finns även flera affärer.

Lyckans höjd

På Lyckans Höjd bor du på gångavstånd till centrum. Dagligvarubutik ligger alldeles intill och du har även nära till Folkets Park, stadens ishall och grönområde.

Långebro

På Långebro bor du på cykelavstånd till centrum. Stor dagligvarubutik finns alldeles i närheten och inom stadsdelen finns annan affärsverksamhet som restauranger, butiker och fackhandel. Här bor du även med närhet till Kristianstad Vattenrike med Naturum och Linnérundan.

Att göra i Kristianstad

Kristianstads vattenrike, Hälsoträdgården och Filmuseet i Kristianstad är några av stadens populäraste besöksmål. Även Regionmuseet Kristianstad, Lillö borgruin och Artillerimuseet lockar många besökare. Från Kristianstad är det heller inte långt till mysiga Åhus och östra Skånes vackra stränder.

Flyg till Kristianstad

Hitta flyg till Kristianstad


Informationen på sidan är från juli 2017.