Kramfors

23 apr. 201924 apr. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Kramfors inkluderar STF Docksta Hostel & Camping, First Hotell Kramm och Hotell Höga Kusten baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Kramfors genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Kramfors

från 833 SEK
från 1 099 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är oktober, med ett genomsnitt på 821 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Kramfors är november, med ett genomsnitt på 893 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 857 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.
I Kramfors är den förväntade genomsnittstemperaturen i april 3,4 °C/38,1 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 21,1 °C/70,0 °F. Den kallaste månaden är februari, med en genomsnittstemperatur på −10,3 °C/13,5 °F.
Närmaste flygplatsen för Kramfors är Kramfors Höga Kusten (KRF) (13,47 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Sundsvall Timrå (47,16 km)

Planera en resa till Sverige