Jämför och spara på hotell i Kramfors

Tyvärr, Vi stöder inte vistelser längre än 30 nätter.

Utforska vår karta för att hitta ditt perfekta hotell i Kramfors

Använd vår karta för att hitta hotell nära Kramfors eller sevärdheter som du vill besöka.

Populära hotell i Kramfors. Läs gästernas omdömen

Känn dig säker på att du har bokat den perfekta vistelsen. Läs riktiga gästomdömen innan du bokar.

Se fler hotell

Hotell i Kramfors - jämför billiga hotell i Kramfors

Kramfors är en del av världsarvet Höga Kusten, som varje år lockar hundratusentals besökare från hela världen med sin storslagna natur och vilda kustlandskap. Kramfors är din perfekta bas för spännande utflykter och upplevelser. Många val av boende, från centrala hotell till rum med utsikt och stugor eller vandrarhem i naturen. I området som kallas Höga kusten möts fyra kommuner och Kramfors är en central del av dem. Miljön är spektakulär med rofyllda stränder och hisnande utsikter. Det är landhöjningen på över 800 meter som gett Höga kusten dess dramatiska utseende, och i och runt omkring Kramfors finns något för alla. Musikfestivaler, Sveriges högsta ö, Högakustenbron, Sveriges nordligaste whiskeydestilleri och utöver detta en fantastisk skärgård med genuina fiskelägen samt Norabygden med vackra vägar och vida vyer. 

Var ska man bo i Kramfors?

Centrum

Bo centralt i Kramfors, i hjärtat av Norrland. Du har hela nöjesutbudet utanför dörren med shopping, restauranger och samtidigt nära till Höga Kustens mäktiga naturupplevelser. Bekväma First Hotel Kramm ligger på gångavstånd från tåg eller resecentrum men det finns fler hotell, stadshotell, vandrarhem och trevliga bed and breakfast att välja bland, allt efter tycke och smak.

Rum med utsikt

Varför inte ta tillfället i akt att vakna till direkta naturupplevelser och maxa din upplevelse av Höga Kusten. Det finns många sceniska boenden, såväl hotell som hostel och charmiga pensionat med bed and breakfast. Föredrar du rum med utsikt på hotell finns exempelvis Hotell Höga Kusten, vackert beläget med utsikt över Högakustenbron och Ångermanälven.  

Naturnära

I Kramfors och längs hela Höga kusten kan du bo avkopplande och naturnära i hotell, stugor, lägenheter, vandrarhem, pensionat och på campingplatser. Stugorna och lägenheterna varierar från billiga till lyxiga och är ofta barnvänliga och med havsutsikt eller egen strand. Från Mosjön i Norr, till Häggdånger i Söder, Norrfällsviken i Öst och Risön i Väst kan du bo på en trevlig på olika campingplatser. Vandrarhem erbjuds både havsnära ute i naturen och även personliga pensionat och bed and breakfast.

Att göra i Kramfors

Kramfors är en centralort i Höga Kusten, som inte bara en av Sveriges tio mest magiska platser. Skyscanner utnämner även denna fantastiska kust till en av Nordens mest spektakulära! Den 130 kilometer långa kusten bjuder på fantastisk natur, vandring, klättring och många andra utomhusaktiviteter. Du har tillgång till närmare 130 naturreservat! År 2000 upphöjdes Höga Kusten dessutom till naturvärldsarv av Unesco, tack vare sin unika geologi. Högakustenbron är ett landmärke som invigdes 1997, en hängbro över Ångermanälven mellan Kramfors och Härnösands kommuner. För äventyrare som gilla klättring finns exempelvis Skuleberget, en adrenalinkick med klättring längs en stålvajer förankrad i berget. Även på Ringskallen, Örsjöberget och Grottberget utlovas fantastiska äventyr. Gillar du skärgård och vatten är Kramfors en perfekt utgångspunkt; med Högakustenbåtarna kan du sommartid ta dig ut till fina Ulvön och Högbonden, en riktig upplevelse. Med ett bra boende i Kramfors har du en perfekt utgångspunkt för upptäcktsresan i Höga Kusten, med närhet till såväl Härnösand, Sollefteå som Örnsköldsvik. Med hyrbil utforskar du de allra bästa smultronställena, inte minst Technichus i Härnösand: ett vetenskapscenter för barn, ungdomar och vuxna där komplicerad vetenskap görs enkel och rolig!

Flyg till Kramfors

Hitta flyg till Kramfors.

Informationen på sidan är från december 2017.