Härnösand

26 apr. 201927 apr. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Härnösand inkluderar Elite Hotel Knaust, Hotell Royal och Sidsjö Hotell & Konferens baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Härnösand genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Härnösand

från 554 SEK
från 714 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är januari, med ett genomsnitt på 763 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Härnösand är april, med ett genomsnitt på 1 119 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 935 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.
I Härnösand är den förväntade genomsnittstemperaturen i april 2,8 °C/37,0 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 20,9 °C/69,6 °F. Den kallaste månaden är februari, med en genomsnittstemperatur på −10,3 °C/13,5 °F.
Närmaste flygplatsen för Härnösand är Sundsvall Timrå (SDL) (27,44 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Kramfors Höga Kusten (47,17 km)

Planera en resa till Sverige