Londonderry

30 aug. 201931 aug. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Londonderry inkluderar Cosy Cottage, Maldron Hotel Derry och Best Western Plus White Horse Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Londonderry genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Londonderry

från 80 SEK
från 106 SEK
från 136 SEK

Vad säger resenärer om Londonderry?

9,8
Historieälskare
8,6
Friluftsmänniskor
7,4
Familjeresenärer
6,3
Äventyrsresenärer
Medlemmars omdömen (8)
Susan L. Peters Baker
Susan L. Peters BakerEscondido
2016-02-09

Mycket historia. Ta en svart taxi tur och få förstahandskunskap. Jag tog också en rundvandring. Du får lära dig en hel del i en och en halv timme!

Leigh Virkus
Leigh VirkusPittsford
2015-12-31

Även känd som Londonderry, själva staden är kul att se, även om landskapet utanför är också värt att utforska. Vi anlitade en taxichaufför att visa oss stora stadens sevärdheter och sedan ta oss till landet. Även den berömda "problem" är långa över, de är uppenbart genom väggmålningar målade på byggnader och även i vissa områden som påminner om den tiden i historien.

D'Maris Coffman
D'Maris CoffmanLondon
2017-01-06

Jag kände verkligen illa till mods här efter Belfast. Spänningen var påtaglig. Vi gjorde en turné och kunde inte vänta med att gå vidare!

Kieth Brolaski
Kieth Brolaski
2017-01-06

Om den blodiga söndag hände! Detta är den katolska sidan av Derry ..

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 817 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Londonderry är juli, med ett genomsnitt på 1 109 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i augusti förra året var 899 SEK per natt. Det är 7 % lägre än det genomsnittliga priset 965 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Londonderry är den förväntade genomsnittstemperaturen i augusti 14,0 °C/57,2 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 19,2 °C/66,6 °F. Den kallaste månaden är februari, med en genomsnittstemperatur på 0,9 °C/33,6 °F.
Närmaste flygplatsen för Londonderry är Derry City (LDY) (11,18 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Donegal (65,96 km)

Planera en resa till Storbritannien