Colombo

16 apr. 202017 apr. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Colombo inkluderar Rockwell Colombo, Grand Oriental Hotel och Anarva Mount Lavinia baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Colombo genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Colombo

från 357 SEK
från 585 SEK
från 1 040 SEK

Vad säger resenärer om Colombo?

9,8
Historieälskare
9,8
Matälskare
9,8
Äventyrsresenärer
7,4
Andliga sökare
Medlemmars omdömen (85)
Peter Koghee
Peter KogheeAmsterdam
2016-07-22

COLOMBO jag inte gå till Shri Lanka och Colombo som turist eftersom jag var tvungen att arbeta där. På grund av att jag tillbringar en dag filmar i Colombo sjukhuset. Och kommer från Europa som var lite förvirrande. Även trafiken i Colombo är något helt annat än vad du normalt ser i västra hemland. Och hur alla människor, bilar, kärror, cyklar och även kor inte skapat en enorm trafikstockning hela tiden är ett mirakel. Och Shri Lankas folk är härlig och trevlig. Och jag är lite stolt över att holländarna spelade en viktig roll i Shri Lanka och Colombo historia. Tips, om du letar efter en stor hotell i Colombo försök Mount Lavinia Hotel.

Kathleen Poon
Kathleen PoonKuala Lumpur
2016-04-17

Colombo, huvudstad i Sri Lanka, känns inte som en huvudstad men gillar en strand stad. Staden har vackra stränder, museer och trädgårdar, utsökt mat (särskilt skaldjur!), Billig shopping och mest av allt, vänliga och tillbakalutade människor. Jag har besökt Colombo två gånger, och även om det fanns bilar, trafik, skycrapers, precis som andra städer, satte Colombo mig i en annan stämning helt - avslappnad och kylda.

Sweta Bisht
Sweta BishtDubai
2014-12-22

Jag stannade i totalt tre nätter i Colombo och det var fantastiskt. Människorna är vänliga och om du gå runt i staden du kan hitta en hel del gatukonst och graffiti på väggarna. Passa på att besöka Sir Marcus Road för några vackra målningar. De är alla på displayen. Colombo 7 har en hel del bra ställen att äta. Jag skulle föreslå Barnesburry. Ferdi (manager) är mycket vänliga och hjälpsamma. Club-hopping är ett måste. Kolla Playtrix, Karma och Clique. Slutligen är Galle Face Beach överskattad. Du hellre åka dit på midnatt särskilt under åskväder. Försök också att slå mitt rekord - Jag gick hela vägen från Colombo Fort till Dehiwala. Tro mig, är att sträcka kommer att göra dig en annan person.

james nelson
james nelsonBrooklyn
2017-01-06

För att ge en stjärna skulle vara alltför elak. Människorna är vänliga, dess relativt billig, och det är en bra introduktion till lankesiska köket. Men förutom att det är inte riktigt värt att spendera en längre tid här. Dess minimala sevärdheter, intensiv värme och brist på något att göra efter 07:00 gör detta till en lätt överhoppningsbara storstad. Gå sundet på Kandy för en mycket mer intressant upplevelse. Antingen ta en taxi eller om du vill ha en intensiv uppslukande kulturell upplevelse ... ta tåget. Bara vara säker på att ta en plats snabbt.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 529 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Colombo är oktober, med ett genomsnitt på 862 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 677 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.
I Colombo är den förväntade genomsnittstemperaturen i april 28,5 °C/83,3 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis februari med en genomsnittstemperatur på 32,6 °C/90,7 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 22,4 °C/72,3 °F.
Närmaste flygplatsen för Colombo är Diyawanna Oya (DWO) (5,92 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Kelaniya (8,75 km) Colombo Ratmalana (12,31 km) Colombo Bandaranayake (27,69 km) Bentota River (51,15 km) Katugastota (70,05 km)

Planera en resa till Sri Lanka