Las Palmas de Gran Canaria

22 feb. 201923 feb. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Las Palmas de Gran Canaria inkluderar Exe Las Canteras, Aparthotel Las Lanzas och Hotel THe Fataga Centro de Negocios baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Las Palmas de Gran Canaria genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Vad säger resenärer om Las Palmas de Gran Canaria?

9,8
Matälskare
9,5
Friluftsmänniskor
8,3
Äventyrsresenärer
7,9
LGBTQ
6,7
Historieälskare
Medlemmars omdömen (33)
host
host
2015-11-02

las Palmas är huvudstad i Gran Canaria, går staden längs havet med hamnen på höger sida, för yacht entusiaster dess härifrån i november att bågen rally samlas för sin årliga händelse av parterna innan avfärd till Caribean att spendera xmas i St Lucia. Huvudstaden har också museum Columbus som över fem oo år sedan satte segel från Las Palmas till Amerika. Huvudstaden har sett många förändringar under åren men är väl värt att besöka, med en blandning av gammalt och modernt.

Denise Mc Donnell
Denise Mc DonnellDublin
2017-01-06

En vacker stad, den gamla staden i synnerhet är vacker. Domkyrkan de Santa Ana Maria och Columbus House är väl värt besöket

Lauren Linzer
Lauren LinzerMadrid
2017-01-06

Min älskade hem för en pop av tid, har denna ö stad all bekvämlighet och energi i en stad, men den avspända kultur på Kanarieöarna. Dolda tascas och undanstoppad barer skryta otrolig lokala köket och den långa strandpromenaden i Playa las Canteras alltid på gångavstånd från det liv och rörelse i staden.

Sabrina Wünsch
Sabrina WünschAugsburg
2017-01-06

hej ja skrattar till er kommts

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är januari, med ett genomsnitt på 842 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Las Palmas de Gran Canaria är januari, med ett genomsnitt på 842 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i februari förra året var 684 SEK per natt. Det är 0 % lägre än det genomsnittliga priset 685 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.

Planera en resa till Spanien