Las Palmas de Gran Canaria

28 juli 201929 juli 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Las Palmas de Gran Canaria inkluderar Design Plus Bex Hotel, Hotel Aloe Canteras och Hostal Alcaravaneras baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Las Palmas de Gran Canaria genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Las Palmas de Gran Canaria

från 610 SEK
från 862 SEK
från 1 027 SEK

Vad säger resenärer om Las Palmas de Gran Canaria?

9,8
Matälskare
9,5
Friluftsmänniskor
8,3
Äventyrsresenärer
7,9
LGBTQ
6,7
Historieälskare
Medlemmars omdömen (33)
host
host
2015-11-02

las Palmas är huvudstad i Gran Canaria, går staden längs havet med hamnen på höger sida, för yacht entusiaster dess härifrån i november att bågen rally samlas för sin årliga händelse av parterna innan avfärd till Caribean att spendera xmas i St Lucia. Huvudstaden har också museum Columbus som över fem oo år sedan satte segel från Las Palmas till Amerika. Huvudstaden har sett många förändringar under åren men är väl värt att besöka, med en blandning av gammalt och modernt.

Denise Mc Donnell
Denise Mc DonnellDublin
2017-01-06

En vacker stad, den gamla staden i synnerhet är vacker. Domkyrkan de Santa Ana Maria och Columbus House är väl värt besöket

Lauren Linzer
Lauren LinzerMadrid
2017-01-06

Min älskade hem för en pop av tid, har denna ö stad all bekvämlighet och energi i en stad, men den avspända kultur på Kanarieöarna. Dolda tascas och undanstoppad barer skryta otrolig lokala köket och den långa strandpromenaden i Playa las Canteras alltid på gångavstånd från det liv och rörelse i staden.

Sabrina Wünsch
Sabrina WünschAugsburg
2017-01-06

hej ja skrattar till er kommts

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är september, med ett genomsnitt på 551 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Las Palmas de Gran Canaria är februari, med ett genomsnitt på 833 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i juli förra året var 657 SEK per natt. Det är 3 % lägre än det genomsnittliga priset 679 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Las Palmas de Gran Canaria är den förväntade genomsnittstemperaturen i juli 18,5 °C/65,3 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 24,0 °C/75,2 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 5,0 °C/41,0 °F.
Närmaste flygplatsen för Las Palmas de Gran Canaria är Gran Canaria Las Palmas (LPA) (21,84 km).

Planera en resa till Spanien