Jerez de la Frontera

23 sep. 201924 sep. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Jerez de la Frontera inkluderar B&B Hotel Jerez, Itaca Hotel Jerez och Exe Guadalete baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Jerez de la Frontera genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Jerez de la Frontera

från 607 SEK
från 769 SEK
från 1 298 SEK

Vad säger resenärer om Jerez de la Frontera?

9,8
Familjeresenärer
9,8
Matälskare
8,4
Hälsa
7,8
Historieälskare
6,4
Nattuggla
Medlemmars omdömen (16)
Bridget S
Bridget S
2016-02-07

Jerez är en härlig stad att vandra runt och insupa atmosfären. Det finns en stor och fascinerande inomhus matmarknad på morgonen och en livlig shoppingområde, som inte är alltför överväldigande. Den gamla staden kan upptäckas strax utanför den största shoppinggatan där det finns smala gator med många barer och restauranger med massor av läckra tapas. Besök en bodega att ta reda på om de olika sherry som produceras i området. Det är domkyrkan och Alcazar att besöka också. Järnvägsstationen och bussterminalen är en kort promenad från centrum och har bra förbindelser till omgivande områden.

Adam B
Adam B
2015-12-03

Kanske till och med fem stjärnor. Utkanten inte förbereda dig för den fina historiska centrum med stora byggnader i stilar från renässansen till Art Deco. Badentusiaster paradis. Turer i sherry bodegor. Camera obscura (mycket konstig upplevelse - ett slags panorama tidigt CCTV).

Peter Dean
Peter DeanWallasey
2014-05-06

Vacker historisk plats och utmärkt dinning erfarenhet. Stannade här medan du tittar på 2014 Moto GP med min fru.

Manuela Nadin
Manuela NadinPadua
2017-01-06

Jerez är en ganska liten stad, mycket nära till Cádiz. Det är känd över hela världen för den fantastiska kvaliteten på sherrys som produceras här. I själva verket är en typisk sak du bör göra om att gå till Jerez besöker en "Bodega".

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 589 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Jerez de la Frontera är maj, med ett genomsnitt på 2 380 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i september förra året var 637 SEK per natt. Det är 38 % lägre än det genomsnittliga priset 885 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Jerez de la Frontera är den förväntade genomsnittstemperaturen i september 23,2 °C/73,7 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 34,0 °C/93,2 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 5,1 °C/41,2 °F.
Närmaste flygplatsen för Jerez de la Frontera är Jerez de la Frontera (XRY) (9,56 km).

Planera en resa till Spanien