Dakar

25 okt. 201926 okt. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Dakar inkluderar Radisson Blu Hotel, Dakar Sea Plaza, Le Ndiambour Hôtel et Résidence och Hôtel Faidherbe baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Dakar genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Dakar

från 673 SEK
från 1 109 SEK
från 2 144 SEK

Vad säger resenärer om Dakar?

9,8
Äventyrsresenärer
7,9
Friluftsmänniskor
6,8
Backpackers
6,0
Historieälskare
6,0
Nattuggla
Medlemmars omdömen (23)
Konnet Isaac
Konnet IsaacTromsø
2014-01-15

Jag gillar att åka dit för liveiong jag tror att jag har något att göra det

Rachel S
Rachel SBerlin
2013-06-09

Dakar är en hektisk men pulserande stad belägen på en halvö. Det finns en konstant kaotisk flöde av trafik som omfattar inte bara bilar utan djur och gårdfarihandlare som säljer saker. Trots sina populärare, är det värt att besöka: du ska äta billigt, välsmakande gata mat, höra bra livemusik och välkomnas av vänliga lokalbefolkningen.

Gerard Keyes
Gerard KeyesLincoln
2013-03-14

Dakar är som galna en stad som de kommer. Från körning till de slumpmässiga sevärdheterna i nakna människor som jag har stött på. För en västerlännings denna plats säker är en total kulturchock. Jag ser människor med ingenting som bara gå vidare med sina liv. Senalgalese människor är mycket vänlig men de får på nerverna när de försöker sälja dig allt under solen som du promenera runt Dakar.

Daniel Mason-D'Croz
Daniel Mason-D'CrozBrisbane
2017-01-06

Dakar är ett spretigt stad belägen på en halvö som skjuter ut i Atlanten. Det kan vara lite kaotiskt, och det definitivt bidrar till att tala franska. Vädret är fantastiskt, folk i allmänhet är mycket vänlig. Den lokala maten är mycket välsmakande, och musiken livlig. Det är definitivt en rolig plats att gå, och en bra introduktion till franskspråkiga Afrika.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är september, med ett genomsnitt på 623 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Dakar är oktober, med ett genomsnitt på 686 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i oktober förra året var 686 SEK per natt. Det är 5 % högre än det genomsnittliga priset 652 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Dakar är den förväntade genomsnittstemperaturen i oktober 28,1 °C/82,6 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis oktober med en genomsnittstemperatur på 31,3 °C/88,3 °F. Den kallaste månaden är februari, med en genomsnittstemperatur på 18,1 °C/64,6 °F.
Närmaste flygplatsen för Dakar är Leopold Sedar Senghor (DKR) (16,94 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Blaise Diagne International (29,37 km)

Planera en resa till Senegal