Jidda

7 apr. 20208 apr. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Jidda inkluderar Mövenpick Hotel City Star Jeddah, Citadines Al Salamah Jeddah och Royal Casablanca baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Jidda genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Jidda

från 686 SEK
från 936 SEK
från 2 022 SEK

Vad säger resenärer om Jidda?

9,8
Andliga sökare
9,1
Familjeresenärer
9,1
Historieälskare
8,1
Affärsresenärer
7,6
Äventyrsresenärer
Medlemmars omdömen (138)
Manal Hilal
Manal Hilal
2015-09-28

Den vackra Jeddah .. Det är ett äventyr som bor i ett land nära till Mekka och Medina .. Må Allah välsigna Jeddah

Rizvi Mammoo
Rizvi MammooJidda
2015-09-28

En mycket intressant plats med också en hel del history.The klimat är det mest bekväma, varken för kallt eller för varmt.

Edward Kennedy
Edward KennedyRichmond Hill
2014-07-11

Hamnstad och egentligen ganska vacker. Jag hade en rundtur i den gamla staden under ledning av minister av forn själv. Pojke var han arg när vi gjordes vittne till en butiksinnehavare dumpning kartong och andra papperskorgen i mitten av gatan. Om du kan få det - och det fanns ett kryssningsfartyg som passerar genom medan jag var där - sedan ta tillfället i akt. Även om det är bara att säga att du har varit.

Toufic Tawily
Toufic TawilyRiyadh
2017-01-06

Jidda är det bästa stället att vara i Saudiarabien. Du har Röda havet, de avslappnade censor som tillåter kvinnor att gå runt utan slöja. vänligaste människor. shopping är överallt måste det finnas mer än tusen inomhus varuhus. Gamla stan är söt och äkta. Jag rekommenderar det om du kommer till Saudiarabien.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är juni, med ett genomsnitt på 1 023 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Jidda är december, med ett genomsnitt på 1 348 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i mars förra året var 1 173 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.
I Jidda är den förväntade genomsnittstemperaturen i mars 25,3 °C/77,5 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 39,5 °C/103,1 °F. Den kallaste månaden är februari, med en genomsnittstemperatur på 17,7 °C/63,9 °F.
Närmaste flygplatsen för Jidda är Jidda (JED) (15,74 km).

Planera en resa till Saudiarabien