Surgut

5 apr. 20206 apr. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Surgut inkluderar Centre Hotel, Art Hotel och Hotel Livadia baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Surgut genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Surgut

från 492 SEK
från 744 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är januari, med ett genomsnitt på 369 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Surgut är november, med ett genomsnitt på 590 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i mars förra året var 418 SEK per natt. Det är 10 % lägre än det genomsnittliga priset 462 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Surgut är den förväntade genomsnittstemperaturen i mars −9,9 °C/14,1 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 22,4 °C/72,3 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −24,1 °C/−11,4 °F.
Närmaste flygplatsen för Surgut är Surgut (SGC) (9,97 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Nefteyugansk (22,90 km)

Planera en resa till Ryssland

I och omkring Surgut