Petropavlovsk-Kamtjatskij

29 sep. 201930 sep. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Petropavlovsk-Kamtjatskij inkluderar Edelveis Hotel, Guest House Avrora och Avacha Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Petropavlovsk-Kamtjatskij genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Petropavlovsk-Kamtjatskij

från 841 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är december, med ett genomsnitt på 424 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Petropavlovsk-Kamtjatskij är augusti, med ett genomsnitt på 496 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i september förra året var 424 SEK per natt. Det är 5 % lägre än det genomsnittliga priset 448 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
Närmaste flygplatsen för Petropavlovsk-Kamtjatskij är Petropavlovsk-Kamtjatskij (PKC) (21,32 km).

Planera en resa till Ryssland

I och omkring Petropavlovsk-Kamtjatskij