Petropavlovsk-Kamtjatskij

31 jan. 20201 feb. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Petropavlovsk-Kamtjatskij inkluderar Hotel Edelveis, Petropavlovsk Hotel och Guest House Avrora baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Petropavlovsk-Kamtjatskij genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Petropavlovsk-Kamtjatskij

från 662 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är juni, med ett genomsnitt på 437 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Petropavlovsk-Kamtjatskij är december, med ett genomsnitt på 986 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i januari förra året var 487 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.
Närmaste flygplatsen för Petropavlovsk-Kamtjatskij är Petropavlovsk-Kamtjatskij (PKC) (21,32 km).

Planera en resa till Ryssland