Petropavlovsk-Kamtjatskij

18 juni 201919 juni 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Petropavlovsk-Kamtjatskij inkluderar Geyzer Hotel, Hotel Complex Petropavlovsk och Gostinichniy Kompleks Bel-Kam-Tour baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Petropavlovsk-Kamtjatskij genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Petropavlovsk-Kamtjatskij

från 821 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är december, med ett genomsnitt på 416 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Petropavlovsk-Kamtjatskij är augusti, med ett genomsnitt på 583 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i juni förra året var 416 SEK per natt. Det är 8 % lägre än det genomsnittliga priset 453 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
Närmaste flygplatsen för Petropavlovsk-Kamtjatskij är Petropavlovsk-Kamtjatskij (PKC) (21,32 km).

Planera en resa till Ryssland