Nizjnij Novgorod

12 apr. 202013 apr. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Nizjnij Novgorod inkluderar Boutique Hotel Rozhdestvensky Dvorik, Azimut Hotel Nizhniy Novgorod och Alexandrovsky Garden baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Nizjnij Novgorod genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Nizjnij Novgorod

från 393 SEK
från 499 SEK
från 861 SEK

Vad säger resenärer om Nizjnij Novgorod?

9,8
Historieälskare
9,8
Konst & Designälskare
9,8
Friluftsmänniskor
9,8
Familjeresenärer
9,8
Lyxresenärer
Medlemmars omdömen (10)
Rachel S
Rachel SBerlin
2012-12-27

Staden på en kulle är en unik blandning av gammalt och nytt, och är fortfarande relativt orörd av turism trots beskrivs av lokalbefolkningen som "Rysslands tredje huvudstad." Den högsta punkten har en spektakulär utsikt över floden Volga, den längsta floden i Europa, och staden är fylld med både utsmyckade gamla byggnader (inklusive den ursprungliga hem av berömda ryska författaren Maxim Gorkij!) och upp-och-kommande samtida konstgallerier.

kleodora
kleodoraMoskva
2017-01-06

Staden, som det är omöjligt att inte beundra från det första mötet! Hitta hit omedelbart känna sin storhet och stillhet. Du kan tillbringa timmar njuter sina åsikter: Oka och Volga, ändlösa kullar, ovanpå varandra ... Det är lätt att gå vilse, men det är ett äventyr bara glädje!

Elena Alpscheese
Elena Alpscheese
2019-06-28

Антон Батон
Антон Батон
2019-06-04

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är september, med ett genomsnitt på 349 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Nizjnij Novgorod är juli, med ett genomsnitt på 2 546 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 736 SEK per natt. Det är 32 % lägre än det genomsnittliga priset 973 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Nizjnij Novgorod är den förväntade genomsnittstemperaturen i april 6,5 °C/43,7 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 23,6 °C/74,5 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −11,3 °C/11,7 °F.
Närmaste flygplatsen för Nizjnij Novgorod är Nizjnij Novgorod (GOJ) (16,46 km).

Planera en resa till Ryssland