Naltjik

23 okt. 201924 okt. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Naltjik inkluderar Korona Hotel, Azimut Hotel Nalchik och Sanatorium Chaika baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Naltjik genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Naltjik

från 614 SEK
från 563 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är december, med ett genomsnitt på 301 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Naltjik är maj, med ett genomsnitt på 551 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i oktober förra året var 313 SEK per natt. Det är 14 % lägre än det genomsnittliga priset 359 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Naltjik är den förväntade genomsnittstemperaturen i oktober 9,4 °C/48,8 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 24,6 °C/76,3 °F. Den kallaste månaden är februari, med en genomsnittstemperatur på −5,3 °C/22,5 °F.
Närmaste flygplatsen för Naltjik är Nalchik (NAL) (3,28 km).

Planera en resa till Ryssland

I och omkring Naltjik