Izjevsk

11 apr. 202012 apr. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Izjevsk inkluderar Park Hotel, Hotel Green Roof och Amaks Centralnaya baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Izjevsk genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Izjevsk

från 250 SEK
från 751 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är januari, med ett genomsnitt på 275 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Izjevsk är november, med ett genomsnitt på 1 165 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 576 SEK per natt. Det är 4 % högre än det genomsnittliga priset 551 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Izjevsk är den förväntade genomsnittstemperaturen i april 3,8 °C/38,8 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 24,1 °C/75,4 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −15,9 °C/3,4 °F.
Närmaste flygplatsen för Izjevsk är Izjevsk (IJK) (17,24 km).

Planera en resa till Ryssland

I och omkring Izjevsk