Archangelsk

8 apr. 20209 apr. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Archangelsk inkluderar Novotel Arkhangelsk Hotel, Dvina Hotel och Pur-Navolok Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Archangelsk genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Archangelsk

från 280 SEK
från 560 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är augusti, med ett genomsnitt på 286 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Archangelsk är maj, med ett genomsnitt på 560 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 423 SEK per natt. Det är 8 % lägre än det genomsnittliga priset 461 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Archangelsk är den förväntade genomsnittstemperaturen i april 0,3 °C/32,5 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 19,2 °C/66,6 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −14,3 °C/6,3 °F.
Närmaste flygplatsen för Archangelsk är Archangelsk (ARH) (10,68 km).

Planera en resa till Ryssland

I och omkring Archangelsk