Otopeni

25 maj 201926 maj 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Otopeni inkluderar Luxury Radox Apartment Airport Bucharest, Bucharest Airport Apartments och Central Modern Apartment Otopeni baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Otopeni genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Otopeni

från 485 SEK
från 686 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är juli, med ett genomsnitt på 449 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Otopeni är december, med ett genomsnitt på 849 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i maj förra året var 510 SEK per natt. Det är 10 % lägre än det genomsnittliga priset 563 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Otopeni är den förväntade genomsnittstemperaturen i maj 16,6 °C/61,8 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 30,1 °C/86,2 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −5,1 °C/22,8 °F.
Närmaste flygplatsen för Otopeni är Bukarest Otopeni (OTP) (2,37 km).

Planera en resa till Rumänien