San Juan

24 juli 201925 juli 2019

2 gäster - 1 rum

Fly Stay Save + Få särskilda hotellrabatter när du bokar flyg via oss. Jippi!
Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i San Juan inkluderar CasaBlanca Hotel, AC Hotel San Juan Condado och Condado Vanderbilt Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i San Juan genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i San Juan

från 996 SEK
från 1 917 SEK
från 2 342 SEK

Vad säger resenärer om San Juan?

9,8
Historieälskare
8,6
Äventyrsresenärer
7,8
Matälskare
7,7
Friluftsmänniskor
7,6
Nattuggla
Medlemmars omdömen (171)
HAYDEE
HAYDEEBrooklyn
2016-06-24

Historiska delen av Puerto Rico med många monument, också bra mat och nattliv

Ariel
ArielKissimmee
2016-05-07

San Juan, Puerto Rico huvudstad och största stad, ligger på öns Atlantkusten. Dess bredaste stranden fronter Isla Verde resort remsa, känd för sina barer, nattklubbar och kasinon. Kullerstens Old San Juan har färg spanska koloniala byggnader och landmärken 16-talet inklusive El Morro och La Fortaleza, massiva fästningar med vidsträckt utsikt över havet, samt Paseo de la Princesa Bayside promenaden.

Mei Wu
Mei WuSan Francisco
2016-04-27

San Juan är en utmärkt weekend getaway särskilt om du älskar på den östra kusten och vill fly kalla vintrar! Allt är ganska mycket gångavstånd och lätt att komma åt, såsom kryssningsdockningsportar, restauranger och barer. Staden har också mycket europeisk känsla att det med sina kullerstensgator och färgglada byggnader.

Steve Baumgartner
Steve BaumgartnerRochester
2016-01-12

Jag älskade min tid i San Juan. Det kändes som att i Europa på ett sätt, lokalbefolkningen är mycket vänliga som de vill dela sin kultur. Old San Juan är stor, som är Condado, mellan Old San Juan och flygplatsen. Fina stränder, och du skulle kunna fånga en kvällskonsert i en park.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är oktober, med ett genomsnitt på 1 049 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i San Juan är februari, med ett genomsnitt på 1 387 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i juli förra året var 1 200 SEK per natt. Det är 3 % lägre än det genomsnittliga priset 1 246 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I San Juan är den förväntade genomsnittstemperaturen i juli 28,4 °C/83,0 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 31,9 °C/89,4 °F. Den kallaste månaden är februari, med en genomsnittstemperatur på 21,8 °C/71,2 °F.
Närmaste flygplatsen för San Juan är San Juan Isla Grande (SIG) (0,88 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: San Juan Luis Munoz Marin (11,30 km) Ceiba (54,64 km) Ponce (70,03 km)

Planera en resa till Puerto Rico