Mayaguez

16 jan. 201917 jan. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Mayaguez inkluderar Blue House Joyuda, Boulevard 104 och Boulevard 206 baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Mayaguez genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Vad säger resenärer om Mayaguez?

9,8
Familjeresenärer
9,8
Äventyrsresenärer
9,8
Friluftsmänniskor
9,8
Backpackers
Medlemmars omdömen (4)
Mimosa Chloe
Mimosa ChloeOakland
2014-01-01

Inte en stor stad, men en bra hoppning av plats för massor av aktiviteter. Tillräckligt långt väster att det gör Rincon, Guanica, och andra kust städer mycket lättillgängligt. Det finns stora vandringar och resor runt Mayaguez - det är fantastiskt djungel och regnskog där! Musik och aktiviteter i centrum runt jul, men annars inte mycket att gå på.

Lorraine L S
Lorraine L SHershey
2013-02-18

Du kan göra massor av shopping här, eller njuta av en skön promenad. Hem för den berömda Colegio Catolico. [Katolska universitetet] har också VA Medical Center bland sina Sjukhus.

Nepomuk3
Nepomuk3Cleveland
2012-10-14

Ana Osorio
Ana OsorioMayaguez
2015-06-18

Planera en resa till Puerto Rico