Madeira Island

23 apr. 201924 apr. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Madeira Island inkluderar Vila Gale Santa Cruz, Meliá Madeira Mare och Terrace Mar Suite Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Madeira Island genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Madeira Island

från 580 SEK
från 857 SEK
från 1 521 SEK

Vad säger resenärer om Madeira Island?

9,8
Friluftsmänniskor
9,3
Äventyrsresenärer
6,8
Familjeresenärer
6,3
Historieälskare
6,3
Backpackers
Medlemmars omdömen (24)
Jaak Treiman
Jaak TreimanLos Angeles
2015-12-20

Denna vulkaniska, fylld tunnel ö halvvägs mellan Portugal och den afrikanska kusten är genomkorsas av bevattning diken som är ett under av fysik och en kustlinje som är spektakulär. För sann njutning, hoppa över kryssningsfartyg, flyga in och stanna ett tag.

João Brazão
João BrazãoLondon
2014-09-04

Madeira är en trädgård. Dess vulkaniskt ursprung skapar en fantastisk landskap med toppen mitt i centrum av ön. Om du njuta av en bit av en utmaning, är ön luckan genom banor kallas Levadas, där du kommer att bli förvånad av vyerna. De är svåra att få i nödfall men du kommer inte gå vilse om du stanna på vägen, de har också telefonnätet även mitt i vildmarken (ta en fackla, kompakt regnjacka, extra mat och vatten, bra anti slip kängor). Madeira erbjuder också stora hotell och resorts, de flesta av dem i Funchal. Du har tillträde till havet från de flesta av dem. Detta är ett måste eftersom du inte har naturliga sandiga bokträd där. Nyligen har en stor netto av vägar och tunnlar byggdes och har gjort det lätt att resa runt ön, så se till att du får en bil. det finns alla typer av turistattraktioner, såsom segling med delfiner på en kopia av en portugisisk Nau, eller glida ner en väg på en "korg" dräpa. Totalt kommer du att ha en fantastisk tid. Plus maten är stor.

Lita
LitaNew York City
2014-06-25

Portugal ser ut som en magisk plats. Dessa är de laval pooler Madeira, Portugal.

Claudio Graça
Claudio GraçaFaro
2017-01-06

Fantastiska måste besöka destination ... inga ord kan beskriva detta paradis ... här jag lämnar du en webbsida med fantastiska erbjudanden att upptäcka denna unika paradis !! www.lusoviajes.com njuta;)

Vanliga frågor

Närmaste flygplatsen för Madeira Island är Madeira (FNC) (20,05 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Porto Santo (68,28 km)

Planera en resa till