Faro

19 nov. 201920 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Faro inkluderar The Magnolia Hotel, Vilar do Golf by Diamond Resorts och Hotel Atismar baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Faro genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Faro

från 475 SEK
från 776 SEK

Vad säger resenärer om Faro?

9,8
Familjeresenärer
9,3
Matälskare
8,7
Äventyrsresenärer
7,9
Friluftsmänniskor
7,6
Historieälskare
Medlemmars omdömen (52)
Callum Soukup-Croy
Callum Soukup-CroyGlasgow
2016-05-23

Jag inte gradera Faro som destination så mycket men jag tror att det är främst eftersom det inte är avsedd för turister som jag själv. Detta är en familj plats, med stora resort stil hotell i utkanten och några fantastiska stränder i närheten. Det finns inte mycket i vägen för kultur i Algarve, men mycket att hålla barnen underhöll från vattenparker till djurparker. Som sagt, det finns några riktigt trevliga restauranger i staden och huvud vattnet torget värd för konst och hantverk marknader som är trevligt att utforska.

Nuno AF
Nuno AFFaro
2013-10-26

Faro ligger inbäddat på södra kusten i Portugal, är Faro hjärtat av landets regionen Algarve, där cerulean vatten och aptitretande mat slåss med dem av den franska Rivieran eller Italiens Amalfikusten (Canadian Press, 2013). Men till skillnad från vissa kuststäder som alla sol och ingen själ, är Faro mer än vykort perfekt utsikt. Det finns charmiga gångbanor, en muromgärdad historisk stad och orörda öar. Här är några tips för att uppleva vad staden har att erbjuda.

Heather Fisher
Heather FisherSydney
2013-05-04

Din destination att upptäcka Algarvekusten, är Faro fortfarande en stad att upptäcka! Mindre turistiska än många andra städer längs kusten, Faro har en mycket bott i lokala vibe. Jag älskade blandning av gammalt och nytt!

Hilary Nolan
Hilary NolanLimerick
2017-01-06

Jag hittade personligen portugiser inte har en stor personlighet mot engelsktalande turister, temperatur på kvällarna fick väldigt cool som var överraskande. faro var en mycket ganska avslappnad plats inte din livliga buzzy plats.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 726 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Faro är juli, med ett genomsnitt på 1 451 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 863 SEK per natt. Det är 23 % lägre än det genomsnittliga priset 1 063 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Faro är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 15,5 °C/59,8 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 29,4 °C/84,9 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 7,9 °C/46,2 °F.
Närmaste flygplatsen för Faro är Faro (FAO) (3,17 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Portimao Penina (54,67 km)

Planera en resa till Portugal