Wrocław

14 apr. 202015 apr. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Wrocław inkluderar Hotel im. Jana Pawła II, Haston City Hotel och Q Hotel Plus Wrocław baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Wrocław genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Wrocław

från 486 SEK
från 661 SEK
från 1 197 SEK

Vad säger resenärer om Wrocław?

9,8
Historieälskare
8,8
Matälskare
8,7
Konst & Designälskare
8,0
Familjeresenärer
7,3
Nattuggla
Medlemmars omdömen (59)
Kelly Paras
Kelly ParasWashington
2016-02-12

Wroclaw är en charmig och pulserande staden (Polens fjärde största) i det sydvästra hörnet av länet. Fylld med centra för högre utbildning i staden har en ung, livfull atmosfär som drar ungdomar från hela Polen. Stadens centrum är fylld med färgglatt slående arkitektur och otaliga barer och restauranger gör det till en destination för nattliv sökande och foodies lika.

Juno Kim
Juno KimAnchorage
2015-10-28

Wroclaw är en trevlig stad med fantastisk arkitektur. Det är fortfarande inte mycket utsatt för utländska turister, jämför till Warszawa eller Krakow. Naturligtvis Wrocławs dvärgar är en av de största attraktionerna.

Stephen Bugno
Stephen BugnoAnchorage
2015-01-19

Trevlig stad med fin arkitektur och en intressant historia och en udda nästan avsaknad av turister. Wroclaw kommer att vara en europeisk kulturhuvudstad år 2016. Så komma hit nu. Den vackra torget är utmärkande drag för Wroclaw. I Europa Jag brukar undvika att äta eller dricka på torget eftersom dess vanligtvis dyr och inte mycket bra, men i Wroclaw jag älskade att få öl på stora torget. Brew pub det är utmärkt och öl serveras med bröd och ister.

Tarina Peterson
Tarina PetersonCentennial
2015-01-19

Wroclaw är en vacker stad att besöka oavsett tid på året. Det har fantastisk arkitektur och var en absolut glädje att vandra genom. Jag gillar särskilt alla tomtar som gömt undan hela staden.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är januari, med ett genomsnitt på 524 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Wrocław är augusti, med ett genomsnitt på 748 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 648 SEK per natt. Det är 1 % lägre än det genomsnittliga priset 656 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Wrocław är den förväntade genomsnittstemperaturen i april 8,8 °C/47,8 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 24,9 °C/76,8 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −3,5 °C/25,7 °F.
Närmaste flygplatsen för Wrocław är Wrocław (WRO) (10,87 km).

Planera en resa till Polen