Warszawa

22 okt. 201923 okt. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Warszawa inkluderar Hotel Bristol, a Luxury Collection Hotel, Warsaw, InterContinental Hotels Warsaw och Warsaw Marriott Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Warszawa genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Warszawa

från 779 SEK
från 1 236 SEK
från 2 039 SEK

Vad säger resenärer om Warszawa?

9,8
Historieälskare
7,6
Matälskare
7,2
Friluftsmänniskor
7,2
Familjeresenärer
7,0
Backpackers
Medlemmars omdömen (129)
Rita
RitaLissabon
2015-12-29

Besöka runt jul, det är super kallt men Garneringxmas och marknaden gör det värt

Laurel W
Laurel WCalgary
2017-01-14

Warszawa är inte särskilt attraktiva på grund av alla de sovjetiska stil byggnader, men det är historia och återskapade gamla stadsdelen är intressant.

ElephantInTheRoom
ElephantInTheRoomEdinburgh
2015-05-31

Det kommer att bli trevligare områden i Warszawa, men jag var inte här mycket länge (bara ett par timmar!) Och Warszawa jag såg verkade mycket kör ned och deprimerande. Efter att ha fått tåget från Amsterdam vi anlände till Warszawa Centalna gick sedan till Warszawaupproret Museum för att döda någon gång innan utanför Krakow. Det var inte den mest lyxiga staden men det har en hel del historia och en intressant historia. De övergångsställen i Warszawa är också riktigt intressant, var ett betydande antal målas för att likna pianon för 200-årsdagen av Chopins födelse i 1810. Jag skulle inte gå tillbaka i all hast, men jag har bara sett en liten del av vad som är en stor stad.

Leigh Virkus
Leigh VirkusPittsford
2014-06-03

Detta är en stor modern stad med höga byggnader och en stor rekonstruerade gamla stan. Staden jämnades i slutet av andra världskriget. Massor av nybyggnation sker. Prisvärda restauranger och taxibilar.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är februari, med ett genomsnitt på 519 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Warszawa är oktober, med ett genomsnitt på 766 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i oktober förra året var 692 SEK per natt. Det är 12 % högre än det genomsnittliga priset 606 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Warszawa är den förväntade genomsnittstemperaturen i oktober 8,7 °C/47,6 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 24,8 °C/76,6 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −4,0 °C/24,8 °F.
Närmaste flygplatsen för Warszawa är Warszawa Chopin (WAW) (7,66 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Warszawa Modlin (34,30 km)

Planera en resa till Polen