Szklarska Poręba

23 maj 201924 maj 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Szklarska Poręba inkluderar Domki - Pod Smerkami, Dom Tole och Apartamenty Sun & Snow Willa Józefina baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Szklarska Poręba genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Szklarska Poręba

från 635 SEK
från 1 038 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är maj, med ett genomsnitt på 391 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Szklarska Poręba är december, med ett genomsnitt på 720 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i maj förra året var 561 SEK per natt. Det är 3 % lägre än det genomsnittliga priset 580 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Szklarska Poręba är den förväntade genomsnittstemperaturen i maj 12,7 °C/54,8 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 23,2 °C/73,8 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −3,5 °C/25,7 °F.

Planera en resa till Polen