Tufi

29 jan. 202030 jan. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Tufi inkluderar Tufi Dive Resort baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Tufi genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Tufi

från 1 598 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är april, med ett genomsnitt på 3 172 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Tufi är september, med ett genomsnitt på 3 420 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i januari förra året var 3 271 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.
I Tufi är den förväntade genomsnittstemperaturen i januari 27,6 °C/81,6 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis december med en genomsnittstemperatur på 31,2 °C/88,2 °F. Den kallaste månaden är augusti, med en genomsnittstemperatur på 22,9 °C/73,2 °F.
Närmaste flygplatsen för Tufi är Tufi (TFI) (0,89 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Wanigela (33,62 km)

Planera en resa till Papua Nya Guinea

I och omkring Tufi