Lahore

21 nov. 201922 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Lahore inkluderar Avari Lahore Hotel, The Nishat och Pearl Continental Hotel, Lahore baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Lahore genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Lahore

från 344 SEK
från 587 SEK
från 1 018 SEK

Vad säger resenärer om Lahore?

9,8
Matälskare
9,3
Historieälskare
8,1
Familjeresenärer
6,0
Friluftsmänniskor
6,0
Äventyrsresenärer
Medlemmars omdömen (118)
Fahad Bukhari
Fahad BukhariRas al-Khaimah
2016-06-12

Lahore. Namnet talar volymer för sitt rika kulturella och kulinariska historia. En hundra år gamla Centre of Mughal civilisationer och nu hjärtat av Pakistan har allt att erbjuda en turist. Du vill se historiska fästningar, traditionella basarer Anarkali eller njuta av aptitretande mat 24/7 på The Food Street, kommer Lahore aldrig svika. Det är en lager hjärta som aldrig sover. A måste se staden en gång under en livstid.

Scott Stone
Scott StoneNew York City
2015-08-27

Åh, Lahore hur jag vill så mycket att återvända till din smutsiga, så färgstarka, hög pigg stad. Jag var i Lahore år sedan och kom under dess förtrollning. Surrande marknaderna, den magnifika Badshani moskén, den näst största i södra Asien - 100.000 människor kan nåd gården på en gång. Lahore är Pakistans näst största stad, men det är väl känt av pakistanska talet som landets "kulturella huvudstad" så rik på konst och festivaler. Jag drömmer om förhållandena i världen förändras för att återgå till den livliga speciell stad.

Ali Syed
Ali SyedJidda
2014-11-28

Kulturhuvudstad Pakistan (även en av de kulturella huvudstäder sub kontinenten). Rik historia som fortfarande är någorlunda bevarad och färgrik gammal stad kan hålla en besökare tvingas dagar. Sommaren är allvarligt hot, men vintrarna är relativt milda och höst / våren bara vackra. Säkerhetssituationen i skrivande stund gör det svårt att rekommendera för ett besök men om det är löst snart, då en destination inte att missa. Och jag har inte ens börjat på Lahori mat ...

Zafar Iqbal
Zafar IqbalIslamabad
2013-09-04

Lahore är en historisk stad och har många historiska platser att besöka. Det är en väl utvecklad stad så någon besöker här inte kommer att bli besviken.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är oktober, med ett genomsnitt på 400 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Lahore är maj, med ett genomsnitt på 937 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 650 SEK per natt. Det är 5 % lägre än det genomsnittliga priset 685 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Lahore är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 20,7 °C/69,3 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis maj med en genomsnittstemperatur på 38,8 °C/101,8 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 7,9 °C/46,2 °F.
Närmaste flygplatsen för Lahore är Lahore (LHE) (6,47 km).

Planera en resa till Pakistan

I och omkring Lahore