Islamabad

25 apr. 201926 apr. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Islamabad inkluderar Pearl Continental Hotel, Rawalpindi, Islamabad Serena Hotel och Islamabad Marriott Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Islamabad genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Islamabad

från 433 SEK
från 981 SEK
från 1 675 SEK

Vad säger resenärer om Islamabad?

9,8
Familjeresenärer
9,7
Matälskare
9,2
Äventyrsresenärer
8,6
Miljöresenärer
6,3
Affärsresenärer
Medlemmars omdömen (68)
Saad Rahman
Saad RahmanTampines
2013-03-14

stolta över att leva i Islamabad, tack vare Allah för fött mig här, jag luv Marg kullar.

sajid imran
sajid imran
2017-01-06

Capital of Pakistan Jag älskar det som mitt land Pakistan en stor symbol för skönhet och kombination av väder. Jag tycker ofta i regnig dag ......... BO LONG PAKISTAN

Hassan Shahbaz
Hassan ShahbazIslamabad, Pakistan
2017-01-31

den mest underbara staden i Pakistan: D jag bara älskar det .. det finns många platser att besöka .. förra gången jag besökte Fan-e-KOH, Zoo, och Faisal masjid ... det var en stor besök. haft en hel del med mina vänner .. om någon av u kommer att besöka islamabad stad än gör besök Damn - e - Koh .. dess en vackra platser .. u kan ha en lake view, masjid utsikt över Faisal bilda fan e KOH. . Jag fångat många bilder från den vackra platser ... verkligen verkligen haft en hel del: D

Mahad Amir
Mahad AmirIslamabad, Pakistan
2017-01-06

Capital of Pakistan betyder att det är självklart häftigt med allt du kan få i en utvecklad stad. Stora snabbköp, fantastiska landskap, underbara offentliga platser, enorma turistattraktioner att njuta och mycket mer!

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är januari, med ett genomsnitt på 451 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Islamabad är april, med ett genomsnitt på 950 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 792 SEK per natt. Det är 14 % högre än det genomsnittliga priset 676 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Islamabad är den förväntade genomsnittstemperaturen i april 23,3 °C/73,9 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juni med en genomsnittstemperatur på 38,1 °C/100,6 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 3,8 °C/38,8 °F.
Närmaste flygplatsen för Islamabad är Islamabad (ISB) (12,28 km).

Planera en resa till Pakistan