Gwadar

25 maj 201926 maj 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Gwadar inkluderar Sadaf Resort och Zaver Pearl Continental, Gwadar baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Gwadar genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Gwadar

från 382 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är februari, med ett genomsnitt på 607 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Gwadar är maj, med ett genomsnitt på 1 662 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i maj förra året var 1 541 SEK per natt. Det är 34 % högre än det genomsnittliga priset 1 009 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Gwadar är den förväntade genomsnittstemperaturen i maj 27,9 °C/82,2 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juni med en genomsnittstemperatur på 33,5 °C/92,3 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 13,4 °C/56,1 °F.
Närmaste flygplatsen för Gwadar är Gwadar (GWD) (11,70 km).

Planera en resa till Pakistan

I och omkring Gwadar