Bahawalpur

18 feb. 201919 feb. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Bahawalpur inkluderar AMT TRAVEL, Bahawalpur Lodges och Motel paradiseinn baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Bahawalpur genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Vad säger resenärer om Bahawalpur?

Medlemmars omdömen (3)
Muhammad Imran
Muhammad ImranBahawalpur
2012-06-26

yeppppp................

Nayab Siddiqui
Nayab SiddiquiIslamabad
2012-03-17

Saleem Raza
Saleem RazaCagliari
2012-10-03

Vanliga frågor

Den dyraste månaden att bo i Bahawalpur är januari, med ett genomsnittspris på 359 SEK per natt. Den billigaste månaden är december, med ett genomsnittspris på 252 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset för februari är vanligtvis 407 SEK per natt. Det är −25 SEK % lägre än genomsnittspriset 324 SEK per natt under de senaste tolv månaderna.

Planera en resa till Pakistan