Salzburg

5 apr. 20206 apr. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Salzburg inkluderar Holiday Inn - Salzburg City, Best Western Plus Amedia Art Salzburg och H+ Hotel Salzburg baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Salzburg genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Salzburg

från 1 113 SEK
från 1 500 SEK
från 6 528 SEK

Vad säger resenärer om Salzburg?

9,8
Historieälskare
7,8
Konst & Designälskare
7,8
Äventyrsresenärer
7,6
Friluftsmänniskor
6,9
Matälskare
Medlemmars omdömen (171)
Joe Gordon
Joe GordonOrinda
2016-05-03

Fantastiska stad. Perfekt för vandring till fots eller ta en buss och se saltgruvor. Naturligtvis kan du inte missa trädgårdar och Sound of Music tur. Ja. Vi stannade på NH hotell men massor av bra alternativ. Apple streusel för sött kan inte vara beat !!

Michaela Auer
Michaela AuerSalzburg
2015-12-16

Salzburg är en stad som du kan inte hjälpa dig att bli kär i. Historia möter stil. Så många saker att göra! Jag har äran att leva här för mer än 27 år nu redan och jag fortfarande inte kan få nog av denna vackra plats

Menilek Nucci
Menilek NucciAtlanta
2015-10-23

Vad en fantastisk plats med vänliga människor och vacker natur. Jag älskade slott och fjällvandring. En av mina favoritplatser

Aya
AyaPyeongtaek
2015-01-28

Salzburg var min absoluta favorit plats att besöka i Europa totalt. Det är hem till en av de största fästningar / slott i Europa, kallad Hohen slott som är en mini by i sig. Staden älskar att annonsera sina turister att dess stad var den stora scenen för "The Sound of Music", och har stora turer för dem som är intresserade av att se alla de ikoniska scener i filmen själv. Salzburg är också känd för sina många marknader i både sommar och vinter. På vintern de har en fantastisk julmarknad och på sommaren de har slumpmässiga bås och spiltor som upp längs floden Salzach till festivaler under juli / augusti. Det finns en extra bonus till platsen: Hitlers Örnnästet är bara ca en timmes bilfärd från staden där du kan få en spektakulär utsikt över Österrike och Salzburg. Det är en otroligt vacker plats.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är oktober, med ett genomsnitt på 873 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Salzburg är juli, med ett genomsnitt på 1 893 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i mars förra året var 1 217 SEK per natt. Det är 1 % lägre än det genomsnittliga priset 1 230 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Salzburg är den förväntade genomsnittstemperaturen i mars 5,6 °C/42,1 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 24,5 °C/76,1 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −3,9 °C/25,0 °F.
Närmaste flygplatsen för Salzburg är Salzburg (SZG) (4,12 km).

Planera en resa till Österrike