Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Westport inkluderar Riverlea Cottage, Carters Beach Bed & Breakfast och The Quarry Restaurant and Bar baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Westport genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Westport

från 269 SEK
från 1 347 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är mars, med ett genomsnitt på 612 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Westport är april, med ett genomsnitt på 906 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i maj förra året var 808 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.
I Westport är den förväntade genomsnittstemperaturen i maj 11,1 °C/52,1 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis februari med en genomsnittstemperatur på 19,8 °C/67,6 °F. Den kallaste månaden är juli, med en genomsnittstemperatur på 5,2 °C/41,4 °F.
Närmaste flygplatsen för Westport är Westport (WSZ) (2,58 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Karamea (70,99 km)

Planera en resa till Nya Zeeland