Wanganui

23 mars 201924 mars 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Wanganui inkluderar Vintage Hey Day, Charmae Guest House och River City Cottage Wanganui baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Wanganui genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Wanganui

från 343 SEK
från 398 SEK

Vad säger resenärer om Wanganui?

Medlemmars omdömen (6)
Parepumai Raukawa
Parepumai RaukawaWanganui
2017-01-06

Whanganui är ett bra ställe att gå till det finns en hel del saker att titta på och många ställen att gå till

Joanne Twomey
Joanne TwomeyPerth
2017-01-06

Denna plats är där jag är född och uppvuxen. Dess vuxit till en spctacular plats att leva, fortfarande älskar att gå hem för att se de många förändringar som har gått igenom och de som har hållit sitt arv.

Robert Somerville
Robert SomervilleInvercargill
2011-10-20

Denise Douglas
Denise DouglasSydney
2012-09-24

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är juni, med ett genomsnitt på 650 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Wanganui är februari, med ett genomsnitt på 711 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i mars förra året var 674 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.

Planera en resa till Nya Zeeland