Waitomo Caves

23 apr. 201924 apr. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Waitomo Caves inkluderar The End Lounge B&B, Puketotara Heights och Hillside House B and B baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Waitomo Caves genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Waitomo Caves

från 809 SEK
från 1 002 SEK
från 2 258 SEK

Vad säger resenärer om Waitomo Caves?

9,8
Friluftsmänniskor
8,2
Familjeresenärer
8,2
Äventyrsresenärer
Medlemmars omdömen (12)
Travel + Leisure
Travel + LeisureNew York City
2014-04-21

Den verkliga inställning för en glöd-in-the-dark sci-fi spektakulära är två timmar söder om Auckland och samma avstånd väster om Rotorua i Waitomo böljande gröna kullar. Här grottor är fyllda med arachnocampa luminosa (det är Nya Zeelands ursprungsbefolkning lysmaskar er) som avger en subtil blått sken på grund av en kemisk reaktion som inträffar i buken. Njut av en båttur som tar dig genom galaxen av levande ljus, starka på klibbiga banor ovan.

Ann Isabelle (@aifnyc)
Ann Isabelle (@aifnyc)New York City
2013-05-07

Jag rekommenderar Black Odyssey rundtur i Waitomo Caves. Det är utmanande men du får se och uppleva så många saker som "glöd värmer", flygande hund (zip linje i "amerikansk engelska"), simning insidan av grottorna etc, etc.

Rachel Patterson
Rachel PattersonArlington County
2012-12-24

Jag gick på en av de mer extrema caving äventyr alternativ, Haggis honking Holes. Det var otroligt. Vi fick se glowworms, rappel ned ett vattenfall, och krypa runt en hel del!

Eyal Gura
Eyal GuraSan Francisco
2012-11-19

trevlig båt ridning erfarenhet i en mycket mörk tunnel under berget. det enda ljus du kommer att se är av fireflys

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är juni, med ett genomsnitt på 676 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Waitomo Caves är januari, med ett genomsnitt på 906 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 809 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.
I Waitomo Caves är den förväntade genomsnittstemperaturen i april 14,6 °C/58,2 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis februari med en genomsnittstemperatur på 21,8 °C/71,2 °F. Den kallaste månaden är juli, med en genomsnittstemperatur på 6,8 °C/44,2 °F.
Närmaste flygplatsen för Waitomo Caves är Hamilton (HLZ) (49,51 km).

Planera en resa till Nya Zeeland