Picton

17 jan. 201918 jan. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Picton inkluderar Picture Perfect in Picton, Picton Waterfront Oxley's Luxury Apartment och Sounds View 304 baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Picton genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Vad säger resenärer om Picton?

9,8
Miljöresenärer
9,8
Friluftsmänniskor
Medlemmars omdömen (4)
Yogic Traveler ❀
Yogic Traveler ❀Puerto Vallarta
2017-01-06

Det finns egentligen inte mycket av någonting till Picton annat än det faktum att mellan öarna färja stannar där. En av de bästa sakerna med staden är tillvägagångssättet på färjan vidare till staden genom ljud.

Bob Schafer
Bob SchaferSaskatoon
2017-01-06

Älskar Picton! En liten stad vid kusten, är en inkörsport till Sydön från Wellington med färja. När du närmar dig Sydön, du går igenom Marlborough ljud och Queen Charlotte Sound för att nämna ett par. Underbara landskap ser du på färjan. En av de mest spektakulära färja rider i världen har det kallats. Jag håller definitivt!

Ruby Thompson
Ruby ThompsonWellington
2012-10-30

Ann Isabelle (@aifnyc)
Ann Isabelle (@aifnyc)New York City
2013-04-12

Planera en resa till Nya Zeeland