Orewa

15 dec. 201816 dec. 2018

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Orewa inkluderar Duncansby Road, Edgewater Motel och Ocean View Lodge baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Orewa genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Vad säger resenärer om Orewa?

9,8
Friluftsmänniskor
9,8
Äventyrsresenärer
7,4
Familjeresenärer
Medlemmars omdömen (3)
Juno Kim
Juno KimAnchorage
2015-05-09

Orewa har en lång, platt strand och lugnt vatten som är lämplig för olika vattensporter. Det finns en utsiktsplats i en liten kulle som kallar översikten hela staden.

Joseph Coureur
Joseph CoureurNew York City
2012-11-07

Owera är en liten badort ungefär en timme norr om Auckland. Den grunda och breda stranden är perfekt för vattensporter, promenader och liknande. Det är inte lika spektakulär som andra stränder i Northland men sedan dess rätt av motorvägen, är det mycket lättare att komma till.

Lee Harper
Lee HarperAuckland
2012-01-30

Planera en resa till Nya Zeeland