Nelson

18 feb. 201919 feb. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Nelson inkluderar The Honest Lawyer Country Pub, The Hotel Nelson och Trailways Hotel Nelson baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Nelson genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Vad säger resenärer om Nelson?

9,8
Backpackers
7,9
Matälskare
7,9
Konst & Designälskare
6,5
Friluftsmänniskor
Medlemmars omdömen (12)
tcoll
tcollCardiff
2015-03-30

Jag hade byggt Nelson upp i mitt sinne som någon slags idyllisk, avslappnad badort långt innan jag fick det - vilket det inte är. Det finns ingen strand alls och även om det finns några underbara backpackers runt, det finns lite att göra i Nelson själv - allt anständigt är en halvtimme till en timme bort. Det finns förmodligen många bra saker om Nelson, men jag kunde aldrig förlåta det för att inte vara vad jag hade förväntat (även om detta är mitt eget fel!) Som sagt, det finns några stora lätta promenader längs floden

John White
John WhitePukalani
2013-11-04

Bra ställe att besöka i norra Sydön regionen. Nära Able Tasman Park. Området har stora vingårdar med underbara småvägar.

Yogic Traveler ❀
Yogic Traveler ❀Puerto Vallarta
2017-01-06

Jag tillbringade några dagar i Nelson. Det är en söt liten stad med en bit av en internationell backpacker scen för alla resenärer som gör sin väg runt Sydön. Jag stannade här i första hand för att kolla in World of Wearable Art Museum.

Tory K
Tory KBozeman
2017-01-06

Centrum är kompakt och har en hel del att gå on-- shopping, restauranger och barer. Vi har haft gå till Farmers Market och vandrade många grönområden. Rogivande.

Vanliga frågor

Den dyraste månaden att bo i Nelson är januari, med ett genomsnittspris på 935 SEK per natt. Den billigaste månaden är januari, med ett genomsnittspris på 935 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i februari är vanligtvis 803 SEK per natt. Det här är 15 SEK% mer än genomsnittspriset 935 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.

Planera en resa till Nya Zeeland