Napier

20 jan. 201921 jan. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Napier inkluderar 119 on Georges Bed & Breakfast, The Verandah och Bluff Hill Bed & Breakfast baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Napier genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Vad säger resenärer om Napier?

9,8
Konst & Designälskare
7,5
Matälskare
6,3
Miljöresenärer
6,3
Historieälskare
6,3
Studenter
Medlemmars omdömen (14)
Guanny
GuannyAll over the world
2015-09-28

En stad av Art Deco byggnader och stora vingårdar. Havet är andlös, men inte simma i det! Mycket nära till en hel del naturvandringar och äventyr. En av de soligaste platserna i NZ väl värt en resa.

Nally
NallyNew York City
2017-01-06

Känd för sin Art Deco arkitektur, vin, och ull, är Napier en hamnstad i nordöstra Nya Zeeland. På grund av sitt avlägsna läge, är Napier utanför den normala turist sökvägen. Fylld med vänliga människor och massor av sol, är Napier en avkopplande, förtrollande plats att besöka.

Bob Schafer
Bob SchaferSaskatoon
2017-01-06

Absolut vacker stad! De art-deco byggnader är otroligt! Så mycket att se och göra här.

Fiona Canova
Fiona CanovaPortland
2017-01-06

Art Deco byggnader, fantastiska väder större delen av året, olika stränder, nära många anständigt vingårdar, definitivt värt besöket.

Planera en resa till Nya Zeeland