Hokitika

24 maj 201925 maj 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Hokitika inkluderar Mccann Gallery B&B, Cambri Holiday Home och Hampden Cottage baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Hokitika genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Hokitika

från 719 SEK
från 792 SEK
från 1 560 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är augusti, med ett genomsnitt på 768 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Hokitika är april, med ett genomsnitt på 890 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i maj förra året var 853 SEK per natt. Det är 1 % högre än det genomsnittliga priset 838 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Hokitika är den förväntade genomsnittstemperaturen i maj 10,4 °C/50,7 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis februari med en genomsnittstemperatur på 19,6 °C/67,3 °F. Den kallaste månaden är juli, med en genomsnittstemperatur på 3,4 °C/38,1 °F.
Närmaste flygplatsen för Hokitika är Hokitika (HKK) (1,65 km).

Planera en resa till Nya Zeeland