Greymouth

23 apr. 201924 apr. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Greymouth inkluderar West Coast Hideaway, South of the Barber Hostel och Greymouth Holiday Hut baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Greymouth genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Greymouth

från 893 SEK
från 978 SEK
från 2 234 SEK

Vad säger resenärer om Greymouth?

9,8
Äventyrsresenärer
Medlemmars omdömen (9)
Shaun Henderson
Shaun HendersonKailua
2017-01-06

Jag bodde här i ungefär fem månader. Ett tag sedan jag har varit där, men jag minns det som en pittoreska, om något nedgångna stad. Absolut vackra landskap, vänliga lokalbefolkningen, etc. Downtown var inte mycket, och konstigt inte mycket av en strand att tala om. Kolla in Wild West Adventures och säga "Hej" till Paul.

Chrystal Jade
Chrystal Jademoana
2017-01-06

inte så fgood som Christ före jordbävningen men genomsnitt finns butiker och några aktiviteter

Jennifer Forschler
Jennifer ForschlerSeattle
2017-01-06

Vi tillbringade fyra veckor i Nya Zeeland, en varje dag var fantastiska, men vi verkligen älskade Greymouth. Först, vi stannade i en glad vandrarhem med en stor resenärer vibe: http://www.globalvillagebackpackers.co.nz/ Trots att det regnade hela tiden vi var i Greymouth, hade vi fortfarande en viskning. Kolla Monteiths bryggeri tur, och se till att prova deras Radler (smaskiga !!). http://www.monteiths.co.nz/ inte heller missa pannkaka Rocks http://www.punakaiki.co.nz/ Om du har tur får du en pingvin observation på vägen. Förbered för vått väder, men det är halva nöjet av Pancake Rocks ändå.

Robert Somerville
Robert SomervilleInvercargill
2011-10-20

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är januari, med ett genomsnitt på 435 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Greymouth är mars, med ett genomsnitt på 893 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 797 SEK per natt. Det är 3 % högre än det genomsnittliga priset 767 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Greymouth är den förväntade genomsnittstemperaturen i april 12,8 °C/55,0 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis februari med en genomsnittstemperatur på 19,8 °C/67,6 °F. Den kallaste månaden är juli, med en genomsnittstemperatur på 5,2 °C/41,4 °F.
Närmaste flygplatsen för Greymouth är Hokitika (HKK) (34,78 km).

Planera en resa till Nya Zeeland