Greymouth

16 jan. 201917 jan. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Greymouth inkluderar South of the Barber Hostel, Modern BNB unit with Wifi and Breakfast och Greymouth Holiday Hut baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Greymouth genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Vad säger resenärer om Greymouth?

9,8
Äventyrsresenärer
Medlemmars omdömen (9)
Shaun Henderson
Shaun HendersonKailua
2017-01-06

Jag bodde här i ungefär fem månader. Ett tag sedan jag har varit där, men jag minns det som en pittoreska, om något nedgångna stad. Absolut vackra landskap, vänliga lokalbefolkningen, etc. Downtown var inte mycket, och konstigt inte mycket av en strand att tala om. Kolla in Wild West Adventures och säga "Hej" till Paul.

Chrystal Jade
Chrystal Jademoana
2017-01-06

inte så fgood som Christ före jordbävningen men genomsnitt finns butiker och några aktiviteter

Jennifer Forschler
Jennifer ForschlerSeattle
2017-01-06

Vi tillbringade fyra veckor i Nya Zeeland, en varje dag var fantastiska, men vi verkligen älskade Greymouth. Först, vi stannade i en glad vandrarhem med en stor resenärer vibe: http://www.globalvillagebackpackers.co.nz/ Trots att det regnade hela tiden vi var i Greymouth, hade vi fortfarande en viskning. Kolla Monteiths bryggeri tur, och se till att prova deras Radler (smaskiga !!). http://www.monteiths.co.nz/ inte heller missa pannkaka Rocks http://www.punakaiki.co.nz/ Om du har tur får du en pingvin observation på vägen. Förbered för vått väder, men det är halva nöjet av Pancake Rocks ändå.

Robert Somerville
Robert SomervilleInvercargill
2011-10-20

Planera en resa till Nya Zeeland