Managua

13 apr. 202014 apr. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Managua inkluderar Hotel Brandts Ejecutivo Los Robles, Camino Real Managua och Hotel Contempo baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Managua genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Managua

från 817 SEK
från 836 SEK
från 1 042 SEK

Vad säger resenärer om Managua?

9,8
Familjeresenärer
9,7
Äventyrsresenärer
8,7
Friluftsmänniskor
8,7
Backpackers
7,5
Matälskare
Medlemmars omdömen (27)
V.i. Lenin
V.i. LeninOrlando & Walt Disney World
2015-06-08

Managua är en bullrig dyk. Jag inte känner sig säkra. En speciell typ av gringo skulle få detta stora låg upphov stad. Det finns många områden där gående inte rekommenderas. När jag ge det en andra tanke, kan detta vara den fulaste State Capitol jag någonsin har sett. Det är en av de mycket få städer där jag vill aldrig att gå tillbaka om jag måste.

Bridgette
BridgettePittsburgh
2017-01-06

Nicaragua är ett mycket fattigt land. Jag gick med min omvårdnad skolan för att hjälpa familjen ut. Detta små flickor rörde vid mitt hjärta. Om du varje får chansen försöker göra en resa där. Det är ett mycket vackert land med vulkaner och underbara stränder!

Tom Mitchell
Tom MitchellWashington
2017-01-06

Jag bodde i Managua för en sommar medan grad skolan och erkänner att det är en punkt för ankomst och avgång för de flesta människor, snarare än en destination. Som sagt, du kan hitta dig själv att behöva spendera några dagar och nätter där och det är inte det värsta i världen. Staden är diffus, och förödelsen av jordbävningen på 70-talet är fortfarande uppenbar. Så, om du letar efter en plats att bo där du kan också gå ut och göra vissa saker, vill du bo i Zona Rosa eller Zona Hippos. Dessa områden är nästan sammanhängande, och längre bort från "centrum" av staden och Malicon längs sjön. De är nära Carretera Masaya, innehåller det mesta av den moderna affärsdistrikt och, och de är i allmänhet säkrare än några av de platser centrum där Lonely Planet leder backpackers. Hotel Princess är ett Hilton hotell i Zona Hippos, och det finns några trevliga, mindre orter också. Managua kommer inte vara höjdpunkten i din resa, men det behöver inte vara en mardröm heller.

Jessulin Aimet
Jessulin AimetWest Miami
2017-01-06

mycket beutiful, turistattraktioner, vänliga människor, god mat :)

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är december, med ett genomsnitt på 399 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Managua är november, med ett genomsnitt på 986 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 574 SEK per natt. Det är 9 % lägre än det genomsnittliga priset 627 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Managua är den förväntade genomsnittstemperaturen i april 27,0 °C/80,5 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis mars med en genomsnittstemperatur på 32,1 °C/89,8 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 19,7 °C/67,5 °F.
Närmaste flygplatsen för Managua är Managua (MGA) (9,01 km).

Planera en resa till Nicaragua