Swakopmund

23 apr. 201924 apr. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Swakopmund inkluderar Dunedin Star Guesthouse, An Der Mole Apartment och Hotel Prinzessin Rupprecht baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Swakopmund genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Swakopmund

från 519 SEK
från 598 SEK

Vad säger resenärer om Swakopmund?

9,8
Friluftsmänniskor
9,8
Äventyrsresenärer
7,4
Backpackers
5,9
Familjeresenärer
5,8
Studenter
Medlemmars omdömen (12)
Juno Kim
Juno KimAnchorage
2015-10-24

Swakopmund är en utmärkt plats att börja eller avsluta din Namibias äventyr. Många turer börjar i Swakopmund. Det är en trevlig liten stad att koppla av mellan dina stora resor.

Summer Wilms
Summer WilmsFremantle
2017-01-06

Swakopmund är stor. Det är absolut en av mina favoritplatser i Afrika. Denna lilla stad har en mängd tecken och några fantastiska affärer och restauranger. Som Namibias äventyr nav, det finns också massor av saker att göra. Definitivt värt ett besök.

Nicole Green
Nicole GreenKellyville
2013-09-27

Definitivt komma ut på dessa sanddyner och göra lite sand boarding (lögnen ner som jag skulle rekommendera för nybörjare som på stå upp brädor alla tillbringade större delen av dagen faller och liggande ändå). En bit av en spökstad på gatorna på natten i stan men några bra ställen att gå på natten om du frågar runt.

Blackbadcat Viola
Blackbadcat Viola
2013-02-04

Hej Jag söker i swakopmund för en logi för 7 nätter inte dyrt eftersom vi är två tjejer en 26 år andra en 21 år. Kan någon hjälpa oss.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är oktober, med ett genomsnitt på 773 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Swakopmund är december, med ett genomsnitt på 966 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 845 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.
I Swakopmund är den förväntade genomsnittstemperaturen i april 22,6 °C/72,6 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis mars med en genomsnittstemperatur på 32,3 °C/90,1 °F. Den kallaste månaden är augusti, med en genomsnittstemperatur på 7,4 °C/45,3 °F.
Närmaste flygplatsen för Swakopmund är Walvis Bay (WVB) (33,88 km).

Planera en resa till Namibia