Rundu

26 apr. 201927 apr. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Rundu inkluderar Gondwana Hakusembe River Lodge, Unkurungu Events and Guesthouse och Guest House Bavaria baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Rundu genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Rundu

från 2 017 SEK
från 554 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 455 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Rundu är april, med ett genomsnitt på 627 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 504 SEK per natt. Det är 4 % lägre än det genomsnittliga priset 527 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Rundu är den förväntade genomsnittstemperaturen i april 23,3 °C/73,9 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis oktober med en genomsnittstemperatur på 35,8 °C/96,4 °F. Den kallaste månaden är juli, med en genomsnittstemperatur på 7,7 °C/45,9 °F.
Närmaste flygplatsen för Rundu är Rundu (NDU) (5,10 km).

Planera en resa till Namibia