Lüderitz

23 apr. 201924 apr. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Lüderitz inkluderar Kairos Cottage B&B, Sonnenblume Entire Family Home och Element Riders Place Backpackers baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Lüderitz genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Lüderitz

från 676 SEK
från 1 268 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 580 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Lüderitz är augusti, med ett genomsnitt på 773 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 664 SEK per natt. Det är 2 % högre än det genomsnittliga priset 651 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Lüderitz är den förväntade genomsnittstemperaturen i april 18,6 °C/65,5 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis mars med en genomsnittstemperatur på 23,8 °C/74,8 °F. Den kallaste månaden är juli, med en genomsnittstemperatur på 10,2 °C/50,4 °F.
Närmaste flygplatsen för Lüderitz är Lüderitz (LUD) (10,02 km).

Planera en resa till Namibia