Nuevo Laredo

19 nov. 201920 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Nuevo Laredo inkluderar Fresco Descanso Céntrico., Hwy 59 Motel och Loma Alta Motel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Nuevo Laredo genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Nuevo Laredo

från 576 SEK
från 463 SEK
från 425 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är maj, med ett genomsnitt på 588 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Nuevo Laredo är januari, med ett genomsnitt på 676 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 601 SEK per natt. Det är 5 % lägre än det genomsnittliga priset 634 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Nuevo Laredo är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 20,2 °C/68,3 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 37,7 °C/99,9 °F. Den kallaste månaden är december, med en genomsnittstemperatur på 9,5 °C/49,1 °F.
Närmaste flygplatsen för Nuevo Laredo är Nuevo Laredo (NLD) (7,49 km).

Planera en resa till Mexiko