Mazatlán

24 nov. 201925 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Mazatlán inkluderar Quality Inn Mazatlan, Park Inn By Radisson Mazatlán och Thelocal Hotels Mazatlán baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Mazatlán genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Mazatlán

från 1 020 SEK
från 864 SEK

Vad säger resenärer om Mazatlán?

9,8
Familjeresenärer
8,0
Nattuggla
8,0
Friluftsmänniskor
7,0
Historieälskare
7,0
Äventyrsresenärer
Medlemmars omdömen (39)
Pippa Vague
Pippa VagueWellington
2015-12-03

Detta är ännu en underbar liten badort inbäddat bland klipporna i Pacific Coast. Charmen i denna stad ligger i dess gamla stan där du hittar museer, teatrar och några helt underbara restauranger. Se till att du gör det tillbaka till stranden för att titta på solnedgången men - de är helt enkelt hisnande.

Jess Maya
Jess MayaMexico City
2015-10-25

Fantastiskt ställe att resa med hela familjen. Barn-säker. Lugna havet. Trevliga människor.

Joanna Pak
Joanna PakSeattle
2015-10-25

I vår korta tid i Mazatlan valde vi biltur till Golden Zone. Ändlösa stränder med vackra orter. Vi undvek affärer och istället strukturen åtnjöt stranden tid. Dock vara beredda att kontaktas av leverantören efter leverantör. Det finns många vattensporter längs stränderna från vattenskoter till parasailing. När din hungriga den gyllene zonen erbjuder många alternativ. Min favorit del var enheten och se de olika alternativ som finns i Mazatlan - gatumarknader, historiska städer, konst över gatorna och naturligtvis den vackra naturen. Jag kommer definitivt vill komma tillbaka för att upptäcka mer.

Theron
TheronChiang Mai
2014-10-03

Åkte med min familj när jag var ung och verkligen älskade tropiska aspekter av det. Stränder och hav var inte så stor men jag älskade växter och djur. Se leguaner i naturen för min första gången var verkligen spännande.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 734 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Mazatlán är april, med ett genomsnitt på 1 318 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 672 SEK per natt. Det är 43 % lägre än det genomsnittliga priset 964 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Mazatlán är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 24,8 °C/76,6 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 33,1 °C/91,6 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 14,6 °C/58,3 °F.
Närmaste flygplatsen för Mazatlán är Mazatlán (MZT) (16,70 km).

Planera en resa till Mexiko